Geboortekaartjes & Trouwdrukwerk

potlood

De geboorte van een kindje en een bruiloft zijn zulke bijzondere momenten, daar hoort een persoonlijke en unieke aankondiging bij!

Ik heb 3 jaar ervaring opgedaan als ontwerper bij een studio in geboorte- en trouwkaarten en heb als freelancer ook diverse kaarten mogen ontwerpen voor kersverse ouders en aanstaande bruidsparen. Ook voor jullie ga ik graag aan de slag!

Op basis van jullie wensen maak ik een ontwerp wat helemaal bij jullie past. Tijdens dit proces is er genoeg ruimte voor feedback zodat het echt wordt wat jullie voor ogen hebben. Het drukwerk en de enveloppen kan ik eventueel ook voor jullie regelen, zodat jullie de volle aandacht aan jullie pasgeboren baby kunnen geven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur me dan vooral een berichtje met wat jullie in gedachten hebben. Ik hoor graag al jullie ideeën, wensen en voorbeelden van wat jullie mooi vinden en wat juist niet.

Ik maak dan een offerte voor jullie en wanneer jullie akkoord geven, start ik met het maken van een eerste opzet. Voor de illustratie is dat een potloodtekening. Jullie kunnen hier feedback opgeven voor ik het verder uitwerk. Daarna kunnen jullie ook weer eventuele aanpassingen aangeven en zo werken we het samen uit tot het helemaal naar wens is.

Vervolgens kunnen we een gratis proefkaart bestellen. Indien nodig kunnen er dan ook nog aanpassingen gemaakt worden.

Voor geboortekaartjes:
Ik streef ernaar om het ontwerp helemaal klaar te hebben voor de geboorte. Enveloppen kunnen we ook al ruim van te voren bestellen, zodat jullie die alvast kunnen schrijven.

Na de geboorte kun je me de geboortegegevens via whatsapp doorgeven. Diezelfde dag mail ik jullie het definitieve ontwerp en nadat jullie akkoord hebben gegeven stuur ik het naar de drukker. De drukker hanteert verschillende opties voor de levertijd variërend van 1 tot 4 werkdagen, jullie kunnen dit zelf kiezen.

In het kort

+ Een uniek en persoonlijk ontwerp

+ Onbeperkt aantal correctierondes

+ Gratis proefdruk

+ Snelle levertijd na de geboorte

+ Enveloppen vooraf schrijven

Prijzen

Kaartontwerp: vanaf 175,- tot 250,- (afhankelijk van complexiteit)

Ontwerp extra kaartje: 90,-

Kosten voor drukwerk en enveloppen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal, formaat, papiersoort en levertijd. Om toch een idee te geven vind je hieronder een indicatie.

100 enkele kaarten: 68,-

100 gevouwen kaarten: 100,-

100 enveloppen: 31,-

Sluitstickers: 20,- + 3,- per vel van 24 stickers

A4 poster van de voorkant: 27,-

Prijzen zijn inclusief btw.

Contact

Lijkt het jullie leuk als ik jullie trouwdrukwerk of het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerp?
Stuur me een berichtje met jullie wensen en vragen. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie van me.

Mailen mag natuurlijk ook: hello@studiokuukeluus.nl