Geboortekaartjes & Trouwdrukwerk

De geboorte van een kindje en een huwelijk zijn zulke bijzondere momenten, daar hoort een persoonlijke en unieke aankondiging bij!

Ik heb 3 jaar ervaring opgedaan als ontwerper bij een studio in geboorte- en trouwkaarten en heb als freelancer ook diverse kaarten mogen ontwerpen voor kersverse ouders en aanstaande bruidsparen. Ook voor jullie ga ik graag aan de slag!

Op basis van jullie wensen maak ik een ontwerp wat helemaal bij jullie past. Tijdens dit proces is er genoeg ruimte voor feedback zodat het echt wordt wat jullie voor ogen hebben. Het drukwerk en de enveloppen kan ik eventueel ook voor jullie regelen, zodat jullie de volle aandacht aan jullie pasgeboren baby kunnen geven.

De geboorte van een kindje en een huwelijk zijn zulke bijzondere momenten, daar hoort een persoonlijke en unieke aankondiging bij!

Ik heb:

 • 3 jaar ervaring als ontwerper bij een studio in geboorte- en trouwkaarten
 • meer dan 20 kaarten gemaakt voor kersverse ouders en bruidsparen als freelancer

Ook voor jullie maak ik graag een persoonlijk ontwerp wat helemaal bij jullie past.

Ik neem echter een beperkt aantal opdrachten voor kaarten aan per kwartaal, dus wees er vlug bij!

geboortekaart portret

Hoe gaat het in zijn werk?

Spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur me dan vooral een berichtje met wat jullie in gedachten hebben. Ik hoor graag al jullie ideeën, wensen en voorbeelden van wat jullie mooi vinden en wat juist niet.

Op basis van jullie wensen maak ik een vrijblijvende offerte. Wanneer jullie akkoord geven, start ik met het maken van een eerste opzet. Voor de illustratie is dat een potloodtekening. Jullie kunnen hier feedback opgeven voor ik het verder uitwerk. Zo is er tijdens het hele ontwerpproces ruimte voor aanpassingen en werken we het samen uit tot een kaart waar jullie helemaal blij mee zijn.

Vervolgens kunnen we een gratis proefkaart bestellen. Indien nodig kunnen er nog aanpassingen gemaakt worden.

Voor geboortekaartjes:
Ik streef ernaar om het ontwerp helemaal klaar te hebben voor de geboorte. Enveloppen kunnen we ook al ruim van te voren bestellen, zodat jullie die alvast kunnen schrijven.

Na de geboorte kun je me de geboortegegevens via Whatsapp doorgeven. Diezelfde dag mail ik jullie het definitieve ontwerp en nadat jullie akkoord hebben gegeven stuur ik het naar de drukker. De levertijd van de drukker is 1 a 2 werkdagen.

In het kort

+ Een uniek en persoonlijk ontwerp

+ Onbeperkt aantal feedbackrondes

+ Gratis proefdruk

+ Snelle levertijd na de geboorte

+ Enveloppen vooraf schrijven

Klanten aan het woord

 • We hebben het geboortekaartje voor onze dochter door Linda laten ontwerpen. We zijn erg tevreden met dit persoonlijk en uniek ontwerp waarbij Linda waardevolle feedback geleverd heeft. Linda reageert snel en toen er iets mis ging bij PostNL (niet haar schuld) heeft ze zelfs vanaf haar vakantieadres gereageerd om dit op te lossen. Mochten we ooit een tweede kindje krijgen, dan nemen we contact met haar op voor een nieuw bijpassend ontwerp!

  Lieke & Martijn
 • Linda heeft voor ons een prachtig geboortekaartje ontworpen. Ze heeft ons globale idee voor op het kaartje perfect verwerkt in haar eigen toffe stijl, kwam zelf met goeie ideeën en heeft veel oog voor persoonlijke details. De samenwerking verliep heel soepel en na de geboorte hadden we kaartjes supersnel in huis.

  Koen en Rosanne
 • Linda heeft een super mooi geboortekaartje voor ons gemaakt. Een super plus ook voor de communicatie! Ze luistert goed naar je wensen, reageert snel en dit heeft dat ook een kaartje opgeleverd waar wij super trots op zijn! Helemaal naar onze wens!

  Kitty & Matthias
 • Erg fijne en snelle service! Linda denkt mee, komt met goede ideeën en zorgt er voor dat het kaartje zo wordt als je in je hoofd had!

  Sanne & Boris
 • Linda heeft het geboortekaartje voor onze zoon ontworpen en we zijn er ontzettend blij mee. De communicatie verliep erg soepel en was zakelijk en amicaal tegelijk. We ontvingen de (digitale) voorbeelden snel en de door ons gevraagde veranderingen en toevoegingen werden direct in fraaie stijl aangepast.

  Anke & Ruud

Prijzen

Ontwerp: 250,-

Ontwerp met portret: 315,-

Ontwerp extra kaartje: 90,-

Kosten voor drukwerk en enveloppen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal, formaat, papiersoort en levertijd. Om toch een idee te geven vind je hieronder een indicatie.

100 enkele kaarten: 90,-

100 gevouwen kaarten: 125,-

100 enveloppen: 31,-

Sluitstickers: 20,- + 6,- per 25 stickers

A4 poster van de voorkant: 23,-

Prijzen zijn inclusief btw.

Contact

Lijkt het jullie leuk als ik jullie trouwdrukwerk of het geboortekaartje voor jullie kindje ontwerp?
Stuur me een berichtje met jullie wensen en vragen. Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie van me.

Mailen mag natuurlijk ook: hello@studiokuukeluus.nl0
0
0
0