Gratis download pop-up huisje

 in Fijne dingen

gratis download huisjeLaatst had ik in een weekend zin om gewoon even lekker te tekenen. Het fijne van met je handen bezig zijn is dat vrij gemakkelijk je aandacht erbij blijft. Waardoor je de rest van de wereld even vergeet. Maar je hoeft ook niet heel moeilijk na te denken. Dat maakt het heerlijk ontspannend. Het leek me leuk iets te maken waardoor anderen ook zo’n momentje kunnen hebben. Even iets gezelligs in elkaar knutselen en niet denken aan wat er allemaal gaande is. Zo ontstond dit pop-up huisje.

Je kunt gratis het sjabloon downloaden waarmee je het huisje in elkaar kunt knutselen. Het is 1 A4 groot. Wat je nodig hebt: een printer, schaar, lijm en liefst stevig papier.

Het moest wel voor mijzelf ook leuk en makkelijk blijven, dus ik heb er niet al te moeilijk over nagedacht. Op het vel staan een aantal illustraties en wat tips. Verder zul je zelf even moeten puzzelen hoe je het in elkaar zet en hoe die boom overeind blijft. Als er iets mis gaat kun je het sjabloon natuurlijk gewoon opnieuw uitprinten.

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je het sjabloon direct in je mail. Verder doe ik niets met je e-mailadres, tenzij je opgeeft dat je ook mijn nieuwsbrief wilt ontvangen.

Laat een reactie achter

0
0