YAY Studio Kuukeluus is hier!

 in Ondernemen

Tot nu toe deed ik freelance werk onder mijn eigen naam, Linda Steenwijk, en mijn producten verkocht ik onder de naam Kuukeluus. Vanaf nu doe ik alles onder 1 naam: Studio Kuukeluus!

Ik heb het ooit gescheiden omdat de stijlen en doelgroepen vrij verschillend waren. Maar zo werd het ook dubbel zoveel werk om de websites en marketing te doen. Het lukte me niet zo goed om beiden genoeg tijd en aandacht te geven, waardoor het eigenlijk een klein zootje werd. De Kuukeluus website stelde niet zoveel voor, op Instagram deelde ik zelden mijn freelance werk want dat viel uit de toon en ik kreeg altijd de vraag “Hoe gaat het met de kaarten?” óf “Heb je leuke opdrachten?”. Haast niemand leek te weten dat ik het beide doe.

Inmiddels liggen de stijlen van mijn producten en freelance werk veel dichterbij elkaar. Het blijft een ontdekkingstocht, maar ik kom er steeds meer achter wat ik het leukst vind om te maken. Ik creëer graag speelse, handgemaakte illustraties met een blij gevoel. De Kuukeluus producten zaten al meer in die hoek en door dat soort werk te laten zien ben ik ook opdrachtgevers gaan aantrekken die dit zoeken. Wat ontzettend leuk is!

Zo werd het tijd om alles een stuk makkelijker en overzichtelijker te maken door het samen te voegen. Ook al verandert dit inhoudelijk niet zo veel, toch voelt het voor mij als een flinke stap voor mijn bedrijf. Een beetje als een begin van iets wat me hopelijk veel moois gaat brengen.

Dus ben je op zoek naar een illustrator voor een leuke opdracht? Of naar een lief kaartje? Voor beide kun je bij Studio Kuukeluus terecht! Ik hoop van je te horen.

0
0
0
0